Toont alle 38 resultaten

Buitenkeuken douglas hout

Het hout dat wij gebruiken voor onze buitenkeukens is douglas hout. Wat is douglas hout precies? Douglas hout is een Europees naaldhout van hoge kwaliteit. Het hout wordt door ons wordt geschuurd en verder niet wordt afgewerkt. Het hout is op duurzame wijze gekweekt. Het is bijzonder sterk en stabiel en daardoor goed te verwerken tot meubelen. Het heeft een warme kleur, die, met het verstrijken van de tijd, mooi egaal vergrijst. De buitenkeuken wordt dus alleen maar mooier naarmate de tijd voortschrijdt en is daarmee een prachtig, waardeverhogend object in uw tuin.

Hoe kan ik een buitenkeuken van hout bestellen?

Wilt u zeker weten dat u een goede combinatie van elementen kiest en dat u uw buitenkeuken snel kunt gebruiken? Kies dan voor een buitenkeuken uit ons standaard assortiment. Meet eerst de ruime op, waar de buitenkeuken komt te staan. Dit kan een overkapping in de tuin zijn of een tuinhuis. Als u kiest voor één van onze standaard modellen kunt u eenvoudig vanaf de website uw keuze maken en de bestelling plaatsen.

Wat gebeurt er na plaatsing van de bestelling van de buitenkeuken?

Na ontvangst van uw order krijgt u een bevestiging en hoort u wat de levertijd is. In het geval de standaard modellen zult u verrast zijn door de korte tijd die nodig is om uw buitenkeuken te produceren en te bezorgen. Maar ook als u hebt gekozen voor een zelf samengestelde buitenkeuken is de levertijd niet lang. Sneller dan u denkt zult u kunnen genieten van uw buitenkeuken en met vrienden of familie heerlijk buiten kunnen eten en koken.

Voordelen van een houten buitenkeuken

De voordelen van een houten buitenkeuken op een rijtje:

  • Eenvoudig in onderhoud
  • Natuurlijke uitstraling
  • Voordelig in aanschaf
  • Duurzaam product

Aan deze kenmerken kunt wel zien dat het altijd verstandig is om voor een houten buitenkeuken te kiezen. Met een buitenkeuken van hout hebt u een fraaie buitenkeuken zonder poespas. U kunt zelf elementen toevoegen of weglaten. Al naar gelang , al naar gelang van uw eigen voorkeur. Zo kunt u kiezen voor wel of geen een spoelbak, waarbij er een zwarte kraan mogelijk is of een witte. Ook is er keuze uit verschillende kaste en kastdeurtjes. Tot slot kunt u kiezen voor een buitenkeuken BBQ of buitenkeuken Green Egg als u ook graag wilt barbecueën.

De kosten van een houten buitenkeuken

De prijs van onze buitenkeukens is relatief laag. Ons product is eerlijk en recht door zee, zonder overbodige elementen. Daardoor kunnen de keukens zo aantrekkelijk geprijsd zijn, zonder dat op kwaliteit hoeft te worden beknibbeld.