Toont alle 6 resultaten

Buitenkeuken Parijs

 1.975,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Kaapstad

 2.450,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Amsterdam

 1.680,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Dublin

 1.729,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Madrid

 1.850,00
Geleverd op 15.07.2024

Standaard buitenkeuken bbq of op maat

Als u op zoek bent naar een buitenkeuken barbecue zoals een buitenkeuken met Green Egg bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze standaard modellen maar ook buitenkeukens op maat kunt u combineren met een BBQ. Zo kunt u tegelijkertijd achter de pannen staan om een heerlijk gerecht te bereiden én een lekker stuk vlees grillen. U bent bovendien gewoon in de buurt van uw gasten en u hoeft zich dus niet uit het gezelschap te verwijderen.

Materiaal van een buitenkeuken barbecue

Onze buitenkeukens met BBQ zijn vervaardigd uit Douglas hout. Dit hout wordt alleen geschuurd en verder niet behandeld. Na verloop van tijd krijgt het hout een mooie vergrijsde tint. Douglas hout wordt duurzaam geproduceerd en is dan ook een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd hout. U kunt verzekerd zijn van uitstekende kwaliteit want wij gebruiken de beste geselecteerde planken.

Voordelen van de houten buitenkeuken met barbecue

Allereerst is zo’n buitenkeuken enorm praktisch. Als je in de buitenlucht wilt eten is het dé oplossing om te kunnen koken en tegelijkertijd betrokken te blijven bij de conversatie. En voor de gasten is het leuk dat ze met u mee kunnen kijken tijdens het koken. Want het is wel zo gezellig om ter plekke de heerlijkste gerechten te bereiden, terwijl en ook een stukje vlees, vis of groente op de grill ligt én u gewoon mee kunt praten met uw gasten.

Waar plaatst u een buitenkeuken met BBQ?

Het type BBQ dat bij onze buitenkeukens past leent zich ook voor gebruik in een tuinhuis. Maar ook onder een overkapping of in de buitenlucht kunt u de BBQ gebruiken.

Het is nog wel afhankelijk van het type buitenkeuken dat u kiest waar deze geplaatst kan worden. Er zijn buitenkeukens met een fornuis op gas of op elektriciteit en dat heeft wel gevolgen voor de plaatsing, evenals de keuze voor wel of geen spoelbak. Maar met behulp van extra onderdelen kunnen alle types zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Buitenkeuken bbq kopen

Een buitenkeuken barbecue is perfect voor liefhebbers van het buitenleven. Zodra je er een hebt, kun je er eigenlijk niet meer zonder. Bij het kiezen van de grootte van de buitenkeuken BBQ, moet je er zeker van zijn dat je al je vlees, groenten en ingrediënten er gemakkelijk op kunnen, zonder steeds naar binnen te hoeven lopen. De grillmaster heeft tijdens het koken altijd contact met zijn gasten en het wordt eigenlijk een soort evenement waar iedereen van kan genieten.

Voor de echte chef-koks is een buitenkeuken bbq van hout ideaal. Het houten frame met onderstel is zowel solide als praktisch, dankzij de diverse opbergruimtes. Hierdoor heb je altijd alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Waarvan is een buitenkeuken nog meer voorzien?

U kunt de buitenkeuken zo eenvoudig of uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een spoelbak maar u kunt deze ook weglaten. Ook kunt u de buitenkeuken BBQ aanvullen met een koelkast en zelfs met een speciale wijnkoelkast.

Hiermee creëert u de ultieme luxe van een buitenkeuken met alle voorzieningen maar wel in een mooi natuurlijk jasje. Want het hout en de basic uitvoering geven de buitenkeuken een natuurlijke en robuuste uitstraling, terwijl u wel kunt genieten van lekker eten en van wijn op de juiste temperatuur. Proost!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!