Toont alle 5 resultaten

Buitenkeuken Parijs

 1.975,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Amsterdam

 1.680,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Dublin

 1.729,00
Geleverd op 15.07.2024

Buitenkeuken Madrid

 1.850,00
Geleverd op 15.07.2024

Buiten keuken Green Egg: Lekker grillen en chillen

Het is natuurlijk super gezellig om met vrienden of familie buiten te eten. Als u dan kunt komen en grillen in een buitenkeuken is dat wel zo praktisch. Het scheelt een heleboel heen en weer geloop en u blijft lekker in de buurt van de anderen. Gasten vinden het bovendien erg leuk om te zien hoe er gekookt wordt. Zo kunt u met een glas wijn erbij lekker grillen en chillen met uw gasten. Een buitenkeuken met Green Egg is de perfecte manier om dit te doen.

Het oog wil ook wat: Geen Egg buitenkeuken heeft de looks

Omdat het oog ook wat wil kiest u voor een fraaie buitenkeuken van hout. En als BBQ kiest u voor de fameuze Green Egg. Een mooi klassiek design dat bovendien de lekkerste resultaten geeft. De “buitenkeuken Green Egg” is niet voor niets erg gewild onder onze klanten. Met het stoere Douglas hout van de keuken vormt het een smaakvol geheel voor smakelijke gerechten.

Hoe ziet een buitenkeuken met Green Egg er verder uit?

Zoals gezegd is de Green Egg buitenkeuken vervaardigd uit hout. Het betreft het hout dat afkomstig is van één van de hardste Europese naaldbomen, de Douglasspar. Omdat dit hout van zo’n hoge kwaliteit is, hoeft het niet afgewerkt te worden. sterker nog, het blank geschuurde hout wordt mooier met de jaren ende aanvankelijk warme tint vergrijst op een mooie manier. Uw buitenkeuken heeft een stoere en robuuste uitstraling met een duurzaam tintje. Want het hout wordt volledig duurzaam geproduceerd.

Waarmee kunt u uw buitenkeuken Green Egg uitbreiden?

Behalve the Green Egg zijn er nog allerlei andere mogelijkheden om het buiten koken vorm te geven. Allereerst kunt u kiezen voor een kookfornuis, op gas of op elektriciteit. Daarnaast is er de mogelijkheid van een spoelbak, wel zo gemakkelijk. En deze is uitgevoerd met een kraan in zwart of chroom kleur. Ook kunt u een buitenkeuken met barbecue kopen die wordt geleverd met een kant en klare barbecue.

Koele drankjes bij de BBQ

Natuurlijk kunt u een heerlijk koel drankje niet missen als u smult van het eten van de Green Egg barbecue. Om uw drankjes op temperatuur te houden kunt u uw buitenkeuken uitrusten met een koelkast. Naast de gewone koelkast kunt u ook een wijnkoelkast plaatsen.

Deze biedt de mogelijkheid om wijn te koelen op een de temperatuur tussen de 8 tot 18 °c. Kortom, het hoeft u en uw gasten aan niets te ontbreken terwijl u geniet van de natuurlijke eenvoud van uw houten buitenkeuken met Green Egg.

Vragen over de buitenkeuken met Green Egg?

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u helpen bij het samenstellen van uw ideale buitenkeuken. Of dit nu een Green Egg buitenkeuken is of een op maat gemaakte buitenkeuken, door onze jarenlange ervaringen met het bouwen van buitenkeukens kunnen we u goed helpen met het kiezen van de juiste variant.