Toont alle 2 resultaten

Denkt u erover om een buitenkeuken met gas aan te schaffen? Dat is een prima idee, want wat is er leuker dan gezamenlijk buiten te eten? Geniet met het gezin of met vrienden van het buitenleven in de tuin, op het terras of onder een afdak. Zelfs In het voorjaar en in het najaar kun je lekker buiten eten als je maar zorgt voor de juiste voorzieningen.  Een voorziening die u sowieso altijd nodig zult hebben is een plek om te koken. 

Waarom een buitenkeuken met gas?

Misschien hebt u niet altijd zin in barbecue als u buiten eet. In dat geval is een buitenkeuken echt een uitkomst. Hier kunt u een echte maaltijd bereiden (maar een BBQ toevoegen is zeker ook mogelijk). Terwijl u aan het koken bent blijft u toch gewoon betrokken bij alles wat er In het gezelschap gebeurt. De buitenkeuken is geschikt voor koken, bakken en braden én u hebt de keuze tussen koken met gas of elektrisch koken.

Koken op een echte vlam

Bent u ook een liefhebber van koken op een echte vlam in plaats van elektrisch kopen? Dan kunt u het beste kiezen voor een gasfornuis. Wilt u weten hoe het precies in zijn werk gaat met de aansluiting op het gas? Hebt u de voordelen van gas niet duidelijk op een rijtje? Neem dan zeker even contact met ons op en we leggen u graag alles uit.

Van welk materiaal is de buitenkeuken gemaakt?

Onze buitenkeukens zijn vervaardigd uit gecertificeerd geschaafd hout. Het hout is niet behandeld maar is van een dusdanige kwaliteit dat het In het gebruik Alleen maar mooier wordt. Het geschaafde hout geeft uw keuken een robuuste en natuurlijke aanblik. Ook de landelijk vormgegeven scharnieren en andere hardware zorgen voor een stoere uitstraling.

Waar plaatst u de buitenkeuken?

Een buitenkeuken kan mobiel zijn maar u kunt hem ook een vast plek geven. U gebruikt hem in de tuin, onder een overkapping of in het tuinhuis. De buitenkeukens die bedoeld zijn voor gebruik in de tuin zijn klein en eenvoudig, de buitenkeukens die bedoeld zijn voor in een tuinhuis kunnen veel uitgebreider zijn.

Hoe stelt u uw buitenkeuken samen?

U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaardmodellen. Die kunt u rechtstreeks bestellen via de website. De standaard modellen variëren van klein tot uitgebreid. Maar u kunt ook zelf uw buitenkeuken samenstellen. U kiest dan het aantal kastjes en hoe die er aan de voorzijde uit moeten zien. Kies onder andere de deurtjes, die links of rechts kunnen draaien of kies een blok met lades.

Verder maakt u een keuze uit de spoelbakken met zwarte of chroomkleurige kraan, kiest u een koelkast en eventueel een wijnkoelkast én kiest u tot slot natuurlijk voor de manier waarop u wilt koken. Als u hier vragen over heeft of u twijfelt over wat de beste keuze is komaan neemt u dan gerust contact met ons op en wij zullen al uw vragen beantwoorden.